Tc Line

Operatorë Telefonik (Gjuhë Italiane)

	 	 

TC-Line shpallë konkurs per poziten: Operatorë Telefonik

TC-Line është në kërkim të operatorëve telefonik te cilët kanë njohuri të gjuhës Italiane, të cilët janë te motivuar dhe të gatshëm menjeherë t’i bashkohen ekipit tonë.

Ajo që kërkojmë ne:

 • Të zotëroni aftësi komunikuese;
 • Të flisni dhe shkruani  në gjuhën Italiane;
 • Përvoja e punes/e preferueshme (jo obligative)

Ajo që ofrojmë ne:

 • Produkt Inbound;
 • Rrogë fikse 500€ + Bonuse;
 • Trajnime profesionale me pagesë;
 • Ditët e punës: E Hënë- E Premte, vikendi pushim;
 • Pushime me pagesë, në përputhje me legjistlacioni ne fuqi, te Republikës se Kosovës.

Çfarë duhet të bëni JU?

 1. Na shkruani këto të dhëna ne e-mailin tonë tclineshpk@gmail.com
  1. Emri dhe Mbiemri;
  2. Nivelin e Gjuhës;
  3. Moshën;
  4. Numrin kontaktues
 2. Apo na kontaktoni në  048/666-404

*Gjendemi tek Rruga B, Prishtinë.

Shikime 1935
Kategoria Telekomunikim
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC