Academic Education Center (AEC)

Mësimdhënës të Gjuhës Gjermane

	 	 

Mësimdhënës të Gjuhës Gjermane.

A keni dëshirë të punoni në fushën e trajnimeve profesionale ? 

AEC është në kërkim të (1) Mësimdhënës/e të gjuhës Gjermane.

Në rast se vlerësoni se keni aftësi të mira në komunikim, energji dhe experience pune për të punuar me studentë atëher kjo mund të jetë puna juaj ideale. 

Vendi: Prishtinë 

Orari i punës: Orar jo i rregult

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Është përgjegjës/e për realizimin e kurseve të gjuhës gjermane në kuadër të qendrës së trajnimeve. 

➡️Kualifikimet e kërkuara: 

  • Kandidati/ja duhet të ketë diplomë universitare ne fushën relevante; Trajnime /Certifikatë në fushën relevante (E preferueshme)
  • Aftësi të mira menaxheriale dhe përpikmëri
  • Aftësi të mira në komunikim verbal dhe të shkruar
  • Të jetë i/e motivuar, profesional dhe qasje pozitive
  • Të jetë fleksibil dhe kreativ

Të gjithë të interesuarit të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të aplikojnë duke dërguar CV-në 

academicenglishcenterks@gmail.com

Shikime 1596
Kategoria Edukim
Skadon 1 ditë
Orari Contract
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC