Agrokor

Administratë (1) – Asistent/e Administrativ/e (2)

	 	 

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj,

Shpall konkurs për vende të reja pune:

Administratë – 1 vend pune

Asistent/e Administrativ/e – 2 vende pune

Orari i plotë.

Kushtet per Aplikim:

Aplikacionin mund ta shkarkoni ketu (Ngarkoni dhe plotësoni në MS Word)

Aplikacioni shkarkohet në formën elektronike, dhe së bashku me CV, dokumentet tjera si dhe foton dërgohen në email adresën:

Burimenjerzore@agrokor-ks.com

Data e fundit per aplikim 24.10.2020

Kualifikimi për vendin e punës:

 • Diploma Bachelor ne Ekonomi (obligative),
 • Përvoja e punës së paku 2 vite në administratë.

Pershkrimi i punës:

 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative;
 • Koordinon dhe regjistron të gjitha dokumentet financiare,etj;
 • Regjistron të hyrat, shpenzimet si dhe urdhëresat tjera në programin përkatës;
 • Mirëmban, arkivon si dhe sistemon dokumentet;
 • Barazimi i stoqeve me kontabilitet etj;
 • Asistencë për dokumentacione;
 • Mban regjistër të saktë dhe të plotë;
 • Faturon të gjitha faturat dalëse;
 • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës;

Shikime 2278
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC