The North Unicorn

Kategori menaxher/e

	 	 

The North Unicorn është kompani e re në Kosovë, me përkushtim që ka krijuar një zinxhirë të marketeve me “zbritje të mençur”. Si kompani e cila ka në fokus zhvillimin dhe ofrimin e mundësive për punësim në të gjitha qytetet e Kosovës.

Pozita e lirë: (Prishtinë)

Kategori menaxher/e - (Produktet Fresh dhe të Ngrira)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Hulumtimi dhe analizimi i të dhënave dhe njohurive rreth tregut; Kërkimi i njohurive për nevojat dhe dëshirat e konsumatorëve;
 • Plani dhe zbatimi i strategjive afatgjata të zhvillimit për kategoritë e produkteve; Hartimi i strategjive dalëse për produktet e pasuksesshme;
 • Ndërtimi dhe mirëmbajtja e marrëdhënieve afatgjata me shitësit; Sigurimi i disponueshmërisë së produktit;
 • Krijimi i strategjisë për pozicionimin e një kategorie produktesh në mënyrë që të maksimizohet dukshmëria e tij;
 • Bërja e parashikimeve për kërkesën e produktit për të siguruar qëndrueshmërinë e inventarit; Përcjellja e trendit të tregut për të identifikuar rreziqet dhe mundësitë;
 • Puna me klientët, tregtarët dhe gjetja e mënyrave të reja për zgjerimin e kategorive të produkteve; Zhvillimi i marrëdhënieve të forta të punës me blerjen, marketingun dhe ekipet e shitjes është thelbësore;
 • Analizimi i të dhënave ose njohuri për të përcaktuar prirjet e industrisë dhe të konsumatorit.

Aftësitë dhe njohuritë:

 • Aftësi të shkëlqyeshme menaxhuese;
 • Nivel të lartë të vetëdijësimit komercial;
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, blerjes  dhe
 • negocimit;
 • Njohja e Gjuhës Angleze.

Kualifikimi dhe përvoja:

Diplomë Bachelor ose Master në menaxhment, ekonomi apo fusha tjera relevante; Përvojë e dëshmuar në retail, në kategorinë e produkteve të ngrira dhe fresh .

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 02.10.2020

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke e dërguar CV në këtë e-mail apliko@thenorthunicorn.com

Shikime 1571
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC