A&M Mega Store

Kalkulant ( M/F )

	 	 

A&M MEGA STORE  hap vende tё lira pune pёr kandidatët e intersuar :

Pozitat:                        Kalkulant ( M/F )

Vendi i punës :           Magjistralja Ferizaj - Prishtinë (afer QMI event)

Orari i punë:               I plotë

Afati për aplikim:      Deri më  04 / 10 / 2020

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Regjistrimin e blerjeve nga importet e jashtme dhe blerjet vendore;
 • Regjistrimin dhe krijimin e artikujve të rinjë;
 • Planifikimin e çmimeve dhe ofertave;
 • Kontrollimin dhe permirsimet eventuale të çmimeve, përshkrimeve të mallrave dhe të brendeve;
 • Pjesëmarrës në ekipen për regjistrimin e mallit që organizohet nga kompania;
 • Përgaditë analiza, raporte të ndryshme sipas nevojës dhe me kërkesë të personave përgjegjës nga menaxhmentit.

Kriteret dhe aftësitë e nevojshme pёr pozitёn Kalkulant/e:

 • Diplomë Universitare – Drejtimet e preferuara: Ekonomik-Kontabilitet/ Menaxhment;
 • Përvojë pune paraprake 2 vite në pozitën përkatëse- perparsi;
 • Shkathtësi shumë të mira matematikore / numerike dhe njohuri të avancuara të përdorimit të programeve kompjuterike;
 • Përparësi kandidatët që kanë njohuri në sistemin e përpunimit të të dhënave- KuBit;
 • E preferueshme njohja e gjuhës Gjermane dhe gjuhës Angleze;
 • I gatshëm të punoj dhe me kujdes të veproj ne regjistrimin e të dhënave në sistem, në raste me presion të punës së shtuar;
 • I gatshëm për punë ekipore, analitik, fleksibil dhe i përshtatshëm ndaj ndryshimeve eventuale.

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit qe duan te bashkohen me kompaninë tonë mund të aplikojnë duke dërguar CV, referenca, dëshmi mbi kualifikimin dhe trajnimet, etj. në email: puno@am-megastore.com.

Ju lutem të shënohet në subjekt Pozita dhe Qyteti.

Shikime 3571
Kategoria Ekonomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC