Komuna Ferizaj

Mësimdhënës/e (2)

	 	 

KONKURS


Per vende te lira te punes per mesimdhenes:

  1. Ne SH.M. Mjekesore " Elena Gjika" Tre mesimdhenes per lade mjekesore.
  2. Ne SH.F.M.U. " Bilall Shala" Nje mesimdhenes per Gjuhe Shqipe.

Kushtet:

Per vendin e punes per mesimdhenes kerkohet pergatitja perkatese profesionale sipas Udhezimeve Administrative te MASHT-it, nr. 10/2018 dhe 05/2015, Normativi per Kuadrin e Arsimit te Pergjithshem dhe Arsimit Profesional.
Te drejte aplikimi kane kandidatet me pergatitje profesionale perkatese.Aplikacionet merren dhe dorezohen ne zyren per sherbimin e qytetareve, per Drejtorine e Arsimit.

Per aplikim kandidatet duhet te kompletojne dokumentacionin ne vijim:

  • Diplomen ose certifikaten e fakultetit, kopje e vertetuar
  • Certifikaten e lindjes
  • Kopjen e letenjoftimit

Deshmine qe nuk jeni nen hetime ose ne procedure hetimore.
Kohezgjatja e kontrates se punes fillon prej dates se fillimit te punes, den me 31.08.2021 Dokumentet e pakompletuara dhe ato qe arrijne pas afatit nuk merren ne shqyrtim nga komisioni.
Dokumentet e aplikimit nuk kthehen.
Afati i konkursit Eshte 15 dite nga data e publikimit ne tabelen e shpalljeve, web fawn e Komunes dhe ne njeren nga mjetet e shkruara te informimit, duke filluar prej dates 17.09.2020 deri me 01.10.2020.

Shikime 703
Kategoria Edukim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC