Kia Motors Kosova

Agjent/e të shitjes

	 	 

Kia Motors Kosova në pikën e saj në Albi Mall shpall konkurs për:

Agjent/e të shitjes

Përgjegjësitë kryesore:

  • Njohja dhe prezantimi i automjeteve tek klientet.
  • Menaxhimi i portofolit të klientëve aktual dhe potencial.
  • Parashikon shitjet, zhvillon strategjitë / modelet e shitjes dhe vlerëson efektivitetin e tyre.
  • Raporton dhe ofron informata ndaj menaxhmentit duke përdorur të dhëna financiare dhe statistikore;

Kërkesat:

  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi për të mbajtur marrdhënje të mira me klientë.
  • Eksperiencë në fushën e shitjes dhe komunikimit me klientët ose marketing.
  • Njohuri të gjuhës angleze dhe kompjuterit
    (Excel, Word, Power Point, MS Office etj )
  • Patent Shofer (e preferueshme).


Të gjithë aplikantët të dorzojnë CV në adresen elektronike: agskosovo@gmail.com

Shikime 3960
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC