KosovaJob for its Client

Përfaqësues/e Mjekësor/e

	 	 

This job advertisement is not inteneded for KosovaJob, therefore it is published on behalf of a client.
Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga KosovaJob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e KosovaJob. 


Një nga top kompanitë farmaceutike hap konkurs për:

 • Përfaqësues/e Mjekësor/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Prezentimin e produkteve tek Mjekët dhe Farmacitë;
 • Planifikon dhe realizon vizitat tek klientët;
 • Hulumton klientë të ri për zgjerimin e aktiviteteve;
 • Bën analiza të produkteve dhe përcjellë shitjen e produkteve përkatese në baza të rregullta;
 • Identifikon nevojat dhe kërkesat e klientëve të terenit përkatës;
 • Mban prezentime të produkteve në grupe të vogla;
 • Të jetë në gjendje gadishmërie të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup;
 • Si dhe detyra të tjera të dhëna nga Menaxheri përgjegjës.

Kushtet:

 • Të ketë diplomë universitare në Mjekësi, Farmaci ose Drejtime Relevante;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese;
 • Të jetë në gjendje të punojë në grup;
 • Të ketë aftësi të identifikojë dhe të përshtatet saktë me kërkesat e terenit përkatës;
 • Të jetë e aftë të punojë nën presion të punës;
 • Të ketë eksperiencë pune min 3 vite;
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze;
 • Të njohë dhe të zotojë shumë mirë programet kompjuterike si Excel, Power Point, Pivot, Internet;
 • Të ketë patent shoferi të kategorisë B.

Ne ofrojmë ambient të mirë pune, pagë konkuruese si dhe të gjitha mjetet e nevojshme të punës. Për të aplikuar për poziten, ju lutem klikoni butonin "Apliko" më poshtë:

Shikime 2729
Kategoria Shëndetësi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC