Begmart

Shofer dhe Ndihmës shofer për delivery

	 	 

Begmart, platforma më e re digjitale e shitjes së produkteve ushqimore online në tregun e Kosovës shpall konkurs për këto 2 pozita pune:

Shofer dhe Ndihmës shofer për delivery në qytetin Prishtinës

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pranon porositë e përgatitura për dërgesa në teren
 • Kontrollon sasitë e mallit dhe dokumentacionin përcjellës
 • Me kujdes sistemon produktet në mjetin transportues
 • Shpërndan porositë sipas adresave të shënuara në faturat përcjellëse të mallit
 • Dorëzon porositë tek konsumatori me kujdes
 • Kryen të gjitha procedurat sipas kërkesës të konsumaotirt për pagesë të dërgesës

Kualifikimet e kërkuara:

 • Patent shofer të kategorisë “B”
 • Kandidati duhet ta njoh qytetin e Prishtinës shumë mirë
 • Të ketë të kryer së paku shkollimin e mesëm
 • Të ketë njohuri bazike për llogaritje, faturim, njohje të paisjeve digjitale për faturim
 • Aftësi të mira të menaxhimit të kohës dhe ngarkesës në punë
 • Të ketë përvojë pune
 • Të ketë mirësjellje dhe etikë pune
 • Aftësi komunikuese, kreativitet dhe vetëiniciativë

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet e lartëpërmendura të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre në adresën elektronike kontakt@begmart.com

Në fushën e Subjektit specifikoni pozitën për cilën aplikoni. Vetëm kandidatët që plotësojnë kualifikimet e kërkuara do të hyjnë në rrethin e ngushtë dhe do të thirren për intervistë.

Konkursi është i hapur deri me 30.09.2020

Shikime 2364
Kategoria Transport
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC