Dibarcom

Administrate, Praktikantë të IT dhe Telekomunikacionit, Instruktore e gjuhës Angleze (2)

	 	 

 

Kompania “Dibarcom L.L.C” që merret me IT dhe Telekomunikacion shpallë konkurs për praktikë me mundësi punësime me orar të plotë në pozitat:

 • Administratë (1 pozitë)
 • Praktikantë të IT dhe Telekomunikacionit (1 pozitë)
 • Instruktore e gjuhës Angleze (2 pozita)

Administratë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Organizon punën në administratë;
 • Përgjegjëse për mirëmbajtjen e kalendarit ditor të drejtorit ekzekutiv;
 • Kujdeset për dokumentacionin e zyrës;
 • Menaxhon email-at zyrtare të kompanisë;
 • Organizon takimet dhe pranon mysafirët;
 • Kryen punë të tjera varësisht nga kërkesat e drejtorit ekzekutiv;

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Aftësi të mira komunikuese në të shkruar dhe në të folur;
 • Duhet të ketë njohuri të shkëlqyera të gjuhës Angleze;
 • Efikas/e në punë ekipore;
 • Duhet të përdorë maturinë në punë dhe gjatë detyrës me njerëz;
 • Duhet të jenë të motivuar dhe me etikë të lartë pune.
 • Të ketë njohuri të paketës MS Office;
 • Duhet të jetë e regjistruar në Entin për Punësim
 • Patentë shoferi – Kategoria B (e preferueshme);

Praktikantë të IT dhe Telekomunikacionit

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Tekniku duhet të jetë profesional, me përvojë, i besueshëm dhe i aftë që t’i kryej detyrat e dhëna dhe detyrat shtesë në mënyrë profesionale dhe brenda periudhës së pranueshme kohore.
 • Te ketë aftësi te mira fizike
 • Të jetë në gjendje të kryej instalime dhe riparime te ndryshme ne lëmine e telekomunikacionit

Kualifikimet dhe përvoja:

 • Aftësi të mira komunikuese në të shkruar dhe në të folur;
 • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës Angleze;
 • Efikase në punë ekipore;
 • Duhet të përdorë maturinë në punë dhe gjatë detyrës me njerëz;
 • Duhet të jenë të motivuar dhe me etikë të lartë pune.
 • Të ketë njohuri të paketës MS Office;
 • Duhet të jetë /ei regjistruar në Entin për Punësim
 • Patentë shoferi – Kategoria B (e preferueshme);

Instruktore e gjuhës Angleze

KUSHTET:

 • Të kenë njohuri të shkëlqyera të gjuhës Angleze
 • Të jetë studente e vitit të dytë apo tretë të drejtimit të gjuhës angleze apo të edukimit-dega gjuhë angleze
 • Duhet të jetë e regjistruar në Entin për Punësim

Për të aplikuar, ju lutem dërgoni CV-në tuaja dhe letrën motivuese në email-in: office.dibarcom@gmail.com. Data e fundit për aplikim është 16.10.2020

Vetëm kandidatet që përmbushin kërkesat do të ftohen për intervistë.

Shikime 1529
Kategoria Të tjera
Skadon 23 ditë
Orari Contract
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC