Grand Store

Asistente Administrative, Asistente në Shitje (3)

	 	 
ASISTENTE ADMINISTRATIVE (1 vend pune)

 Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Komunikimi me klient  dhe partner
 • Mirepritja e paleve
 • Krijimi I raporteve dhe interpretimi I te dhenave
 • Asiston ne pergaditjen e dokumentacionit te kerkuar nga  menaxhmenti
 • Detyra tjera te percaktuara nga menaxhmenti

Kualifikimet:

 • Diplome universitare
 • Aftesi shume te mira komunikuese dhe menaxhuese
 • Njohuri te mira te paketes Microsoft Office
 • Aftesi per pune kolektive dhe shkathesi per pune dinamik.
 • Njohje te mire te gjuhes angleze.

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail: hr@grandstore-ks.net duke shkruar në subjekt: 

EMRI, MBIEMRI - ASISTENTE ADMINISTRATIVE.

 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 
 • Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternik-Prishtine.

Data e aplikimit: 14.09.2020 deri me 15.10.2020

POZITA: ASISTENTE NË SHITJE ( 3 vende pune ) 

Përshkrimi i punës: 

Butiku Charlie, Grand Store hap konkurs për vende të lira pune, për një person ambicioz dhe me përvojë pune në shitje. 

Kualifikimet: 

 • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
 • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail: hr.charlie@grandstore-ks.net duke shkruar në subjekt: 

EMRI, MBIEMRI - ASISTENTE NE SHITJE.

 • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 
 • Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternik-Prishtine.

Data e aplikimit: 14.09.2020 deri me 15.10.2020.

Shikime 3833
Kategoria Shitje
Skadon 15 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC