Optimus Marketing

Call Agent (Gjermane, Italiane, Frënge)

	 	 

Call Agent (Gjermane, Italiane, Frënge)

Optimus Marketing operon që nga viti 2012 në fushen e telemarketingut.

Për projektet tona në tregu Zvicëran ofrojmë vende të  punës për agjentët që flasin njërën nga këto Gjuhë:

  • Gjermane
  • Italiane
  • Frënge

Ofrojmë:

  • Pagesë fikse + provizion
  • Bonuse mujore dhe vjetore
  • Kontratë valide të punës

Të interesuarit të na kontaktojnë në +383 45 24 28 28 apo info@optimusmarketing.ch

Shikime 1920
Kategoria Telekomunikim
Skadon 10 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC