Aztech Electronics

Kalkluant/e (1 pozitë)

	 	 

Aztech Shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëmin e teknikës në tregun Kosovar. Momentalisht, kompania Aztech Shpk zhvillon aktivitetin e saj në 18 (tetëmbëdhjetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjakovë, Ferizaj, Gjilan, Suharekë, Malishevë, Fushë Kosovë, dhe Vushtrri.

Aktualisht Aztech Shpk për Zyrën Qendrore kërkon të rekrutojë me orar të plotë;

Kalkluant/e (1 pozitë)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kryen regjistrimin faturave të shitjes, blerjes dhe kthimeve të mallit në sistem dhe barazon faturat financiarisht,
 • Bënë regjistrimin e furnitorëve dhe artikujve të rinjë,
 • Kalkulon çmimet e mallrave dhe mbanë përgjegjësi për kalkulim të saktë të faturave,
 • Kontrollon dhe regjistron faturat interne të lëvizjeve të mallit,
 • Monitoron çmimet e blerjes dhe raporton për ndryshimet,
 • Mirëmban dhe arkivon faturat e shitjeve, blerjeve, shpenzimeve etj.
 • Kontrollon dhe raporton ne baza mujore për Librat Shitje/Blerje,
 • Kontrollon dhe raporton në baza të rregullta periodike sipas kërkesave të mbikëqyrësit dhe organizimit të proceseve të punës,
 • Dhe detyra tjera të përcaktuar nga punëdhënësi.

Kualifikimet:

 • Duhet të ketë të përfunduar fakultetin Ekonomik,
 • Së paku 2 (dy) vite përvojë pune relevante,
 • Preferohet të ketë njohuri të programit Bilanc Online,
 • Të jetë analitik/e, metodik/e dhe i/e organizuar,
 • Fleksibil/e dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve,
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese,
 • Të ketë aftësi të mira të punës në kompjuter,
 • I/e gatshëm/e për punë ekipore dhe i/e gatshëm/e për t’iu përgjigjur pozitivisht ndryshimeve eventuale.

Ne ofrojmë:

 • Orar fleksibil të punës,
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar,
 • Mundësi reale të zhvillimit profesional, dhe
 • Pagë konkurruese.

Të interesuarit mund ta dergojn CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com jo më larg se me datë: 21.09.2020.

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Shikime 2412
Kategoria Financa
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC