Grand Store

Mirembajtës / Kopshtar

	 	 
Mirembajtes / Kopshtar

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

  • Mirëmban hapësirat e gjelbërta;
  • Mirëmban hapësirat tjera të jashtme të objektit;
  • Pastron dhe heq mbeturinat në hapësirën e jashtme të objektit;
  • Si dhe punë të ngjashme që kanë të bëjnë me procesin e punës.
  • Mirëmban mjetet e punës që i përdorë;

Orari I punes: 8:00-16:00

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:

  • Të këtë të kryer shkollën e mesme;

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë përmes numrit të telefonit: 049 747 505

Afati per aplikim: 1/9/2020-30/9/2020
Shikime 1207
Kategoria Të tjera
Skadon 9 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC