Instituti KAF

Trajnim Kontabiliteti i Kompjuterizuar

	 	 

Çfarë është trajnimi

Kontabiliteti i kompjuterizuar

Siguronë studentët me aftësi kompjuterike të kontabilitetit duke përdorur sistemin e kontabilitetit planetaccounting.org. Aplikimi i kontabilitetit përmes sistemit online është urë e hendekut midis sistemeve të kontabilitetit manual dhe kompjuterik, ku studentët do të fitojnë përvojë dhe ekspertizë me sistemet online dhe menaxhim efikas të financave. Kjo përvojë do të ndihmojë përdoruesit e certifikuar për punësim dhe qasje të qëndrueshme në tregun e kontabilitetit në organizatat e vogla dhe të mesme. Apliko Online

Format e studimit

– Trajnim online - Apliko për Online

– Trajnim në klasë* - Apliko për Klasë


Trajnimi: Kontabiliteti i Kompjuterizuar në Praktikë

Kosto e trajnimit/ certifikimit
*Trajnimit, materialet dhe user për 1 vit qasje online: 115Euro
+Certifikata e suksesit (+ provimi) apo pjesëmarrjes (jo-obligative)

Partneriteti me AAT & ICBGlobal

Studentët që përfundojnë certifikimin Bookkeeping (Nëpunës Kontabiliteti) në IKAF, automatikisht u krijohet mundësia e aplikimit për anëtarësi në organizatën britanike AAT , ICB Global.

Përveç nivelit Bookkeeping, të anëtarësuarit në IKAF që mund të përfitojnë nga kjo marrëveshje janë edhe ata të nivelit Teknik Kontabiliteti dhe Kontabilistë të Certifikuar, pëveç se në këto dy kategori, duhet plotësuar edhe kriteri i përvojës së punës.

Anëtarësia në organizatën AAT nënkupton mundësi pune në të gjitha vendet evropiane e botërore ku kjo organizatë vepron.

Apliko Online

Shikime 2312
Kategoria Kontabilitet
Skadon Ka skaduar!
Orari
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC