Agrokor

Teknik i Makinave (2), Supervisor (2), Komercialist (3), Merchandiser (4)

Shpërndaje
	 	 

“Agrokor Sh.P.K”

Shpall Konkurs per vende te lira pune ne  keto pozita:

1. Teknik i Makinave (2)

2. Supervisor (2)

3. Komercialist (3)

4. Merchendaiser (4)

 

Orari i plote.

Data per aplikim nga 29.11.2018 deri me 15.12.2018.

Kushtet per Aplikim:

Aplikacioni I shkarkuar dhe i mbushur se bashku me Cv  dhe dokumentacionin percjelles te dergohen ne email adresen elektornike: logjistika@agrokor-ks.com

Aplikacionin mund ta shkarkoni ketu

Per te gjitha pozitat meren parasysh dhe shqyrtohen Cv e kandidateve qe kane se paku 1 vjet pervoje pune ne lemine e ngjajshme.

Per pozitat 2,3 dhe 4 kandidatet duhet te posedojne patent shoferi te kategorise B.

Shkolim i mesem i domosdoshem, diploma universitare e preferuar.

 

Detyrat dhe pergjegjsite:

Per poziten Teknik i Makinave

-Ben mirmbajtjen, pergaditjen dhe percjelljen e punes se makinave

-Kontrollon cilsine dhe punen e stafit qe ka ne bashkpunim

-Raporton ne baza ditore tek drejtuesi Teknik etj

 

Per poziten Supervisor

-Vizita te rregullta ne teren ne pikat ekzistuese dhe ato te reja,

-Analizon, Mbikqyre dhe Drejton grupin e tij drejt targeteve te kompanise (pozicionimet,cmimet,shitjet,promocionet Etj),

-Raporton ne baze ditore tek departamenit i shitjes,

-Realizon detyra te tjera sipas kerkeses se departamenitit te shitjes Etj,

 

Per poziten Komercialist

-Vizitat te rregullta sipas rutines ditore tek klientet ekzistues,

-Identifikimi dhe fillimi i bashkpunimit me klient tjere,

-Prezantimi dhe shitja e produkteve te kompanise,

-Percjellja e konkurences ne treg,

-Prezanton risite dhe qendrimet e kompanise,

-Raporton ne baza ditore tek departamenti shitjes etj

 

Per poziten Merchendaiser

-Pergjegjes per mbushjen ruajtjen dhe rritjen e pozicionimeve neper rafta dhe ekstra pozitave ne markete te ndryshem,

-Pergjegjes per kontrollimin e cmimeve dhe afateve te produkteve,Etj

 

TAGS: AgrokorPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1880
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC