Enza Home

Shitës/e (1 mashkull dhe 1 femër)

	 	 

SHITËSE (Femër) - 1 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Prezantimi i produkteve dhe kryerja e shërbimeve sipas rregullave të menaxhmentit
 • Harmonizimi/rregullimi i produkteve sipas rregullave të kompanisë
 • Mbajtja e evidencës së produkteve duke konfirmuar çdo mungesë, parregullësi etj
 • Krijimi dhe mbajtja e marrëdhënieve efektive me klientët aktual dhe potencial

Kushtet:

 • Të ketë eksperiencë punë  në shitje më së paku 2 vite
 • Të ketë aftësi të mira në të folur dhe në të shkruar të
   gjuhës shqipe
 • E përgjegjshme në punë dhe aftësi të mira bashkëpunimi 
 • Mosha 28-40 vjeç

Vini re: Vetëm kandidatët që arrijnë target mujor të shitjes për 1 muaj provë fitojnë vendin e punës.

SHITËS (Mashkull) - 1

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Prezantimi i produkteve dhe kryerja e shërbimeve sipas rregullave të menaxhmentit
 • Harmonizimi/rregullimi i produkteve sipas rregullave të kompanisë
 • Mbajtja e evidencës së produkteve duke konfirmuar çdo mungesë,  parregullësi etj
 • Krijimi dhe mbajtja e marrëdhënieve efektive me klientët aktual dhe potencial
 • Ndihmon në gjetjen e produkteve në Depo.
 • Përfshihet në përkujdesjen e sallonit por pa përfshirje në montim dhe pastrim. 

Kushtet:

 • Të ketë eksperiencë punë  në shitje më së paku 2 vite, ekperienca në depo është avantazh
 • Të ketë aftësi të mira në të folur dhe në të shkruar të
   gjuhës shqipe 
 • Dijenia e një gjuhe tjetër është përparësi
 • I përgjegjshëm në punë dhe aftësi të mira bashkëpunimi 
 • I aftë të punojë gjithmonë në orar të pasditës nga 11 deri 19.
 • Mosha 25-35 vjeç

CV - te dhe letrat e rekomandimit (1) te dergohen në info@prestigef.com. Data e fundit per aplikim është 21 Shtator 2020.

Shikime 5836
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC