Di Casa Home Design

Ndihmës Monter (Prishtinë, Pejë)

	 	 

"DICASA HOME DESIGN NJESIA PEJE DHE PRISHTINE”

SHPALL KONKURS PUNE PER KETE POZITE

"Ndihmës Monter"  (njësia Prishtinë 2 Pozita dhe njësia Pejë 1 Pozitë)

  • Kanditatet e interesuar duhet të kene përvojë pune  së paku 1 vite.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

  • Të kenë aftësi të shkëlqyera për poziten e tyre.
  • Të jenë të aftë për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve te ndryshme.
  • Të jenë të shkathët në kryerjen e punëve dhe aftësi për organizimin e punëve sipas kërkesës së personit përgjegjës.
  • Të kenë aftësi organizuese dhe të jenë të aftë të punojnë në grup.

Adresa Prishtinë: Magjistralja, Prishtine-Ferizaj Kilometri 3
Pristina Rrethi I Qagllavices

Adresa Pejë: Rruga “Beteja e koshares” Peje  Rrethi te Dulia.
NUMRI  I KONTAKTIT:
+383 48 60-00-02

+383 45 66-55-99

dicasahomedesign@gmail.com

 

Shikime 2161
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC