Komuna e Drenasit

Biblotekist

	 	 

KONKURS

Per plotesimin e vendit te lire te punes ne institucionin arsimor:
1. SHMP"Fehmi Lladrovci" — Drenas - Nje biblotekiste, me kohe te pacaktuar.

KUSHTET E PUNESIMIT:


Per vendin e punes kerkohet pergaditja profesionale: Fakulteti i Edukimit — Gjuhe dhe Letersi Shqipe, Fakulteti Filologjike —Letersi Shqipe, Gjuhe Shqipe.
Pervoja e punes ne bibloteke -perparsi


DOKUMENTET E NEVOJSHME PER APLIKIM:

  •  Aplikacioni i punesimit.
  • Kopje e dokumentit te identifikimit (leternjoftim, patente shofer ose pasaporte)
  • Diploma e vertetuar ne Komune ose te Noteri publik.
  • Certifikata e diplomimit- jo me e vjeter se gjashte muaj, e vertetuar ne Komune ose te Noteri publik.
  •  Certifikate origjinale qe nuk eshte nen hetime, ose e noterizuar, jo me e vjeter se gjashte muaj.
  • certifikate mjekesore per gjendjen shendetesore lidhur me ceshtjen e punesimit, per kandidatet qe pranohen ne pune.
  • Kopje te certifikatave te trajnimeve perkatese (nese keni)

REKRUTIMI:

Intervistat me shkrim, me goje dhe perzgjedhjen e kandidateve do te beje Komisioni i perzgjedhur nga DKA.


VEREJTJE:


Aplikacioni per konkurim menet ne zyrat e DKA-s,te plotesohet rrjedhshem ne gjuhen shqipe dhe me shkronj a te medha te shtypit.
Dokumentacioni i kompletuar dorezohet ne Arkivin Komunal, ndersa dokumentet e pakompletuara, ato qe arrijne pas afatit te konkurimit dhe dokumentet shtese jashte afatit te
dorezimit ne arkiv nuk pranohen.
Konkursi mbetet i hapur 15 dite nga data e publikimit.

Shikime 1110
Kategoria Shëndetësi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC