Komuna e Deçanit

Vende të lira pune (15)

	 	 

KONKURS


Per plotësimin e vendeve të punes
Nr. ' Niveli, Shkolla •
Pozita Vend i Lire/Zevendesim/ Kohe teCaktuar , Numri i pozitave
1.Gjimnazi "Vellezerit Frasheri" Decan Mesimdhenes ile Gjeografise Vend i Lire
2. SHFMU "Rexhep Kadrijaj- Rastavice Mesimdhenes i/e Edukates Fizike Kohe te Caktuar 1
3.SHFMU "Deshmoret e Vokshit" Pobergje Mesues Klase Zevendesim Lehonie 1
4.SHFMU "Isa Boletini" Isniq Mesimdhenes lie Kimise Kohe te Caktuar 1
5.SHFMU "Isa Boletini" lsniq Mesimdhenes i/e Gjuhes Angleze Vend i Lire (14 ore) 1
6.SHFMU "Maxhun cekaj" Irzniq Mesimdhenes i/e Teknologjise
(16 ore) Zevendesim Lehonie
7.SHFMU "Faik Konica" Ratishe Mesimdhenes i/e Matematikes Vend i Lire (15 ore) 1
8.SHFMU "Esad Mekuli" Maznik Mesimdhenes i/e Matematikes Vend i Lire (15 ore) 1
9.SHFMU "Bajram Curri" Strellc i Eperm Mesimdhenes i/e Gjuhes Angleze Zevendesim Lehonie 1
10.SHFMU "Ardhmeria" Beleg Mesues Klase (Rishpallje) Zevendesim Lehonie 1
11.SHFMU "Ardhmeria" Beleg Punetore Teknik Vend i Lire 1
12.SHFMU "Lan Selimi"Lumbardh Mesues Klase zevendesim Lehonie 1
13.SHMP -Tafil Kasumaj" Decan Mesimdhenes i/e lendeve te mjekesise (Rishpallje) Vend i Lire (13 ore) 1
14.Drejtoria e Arsimit - Decan Asistent per femije/nxenes
me nevoja te vecanta arsimore (Rishpallje)Vend i Lire 2

Aplikacionit i bashkangjiten keta dokumente:

  • Formulari i aplikimit;
  • Rezymeja personale (CV);
  • Dokumenti personal(leternjoftimi ose pasaporta)
  • Diplomat e kualifikimit(ose certifikatat);
  • certifikatat ne vend te diplomas jo me te vjetra se gjashte muaj, Trajnime (nese ka),
  • Vertetimin e pervojes se punes (nese ka),
  • Certifikata qe nuk jeni nen hetime,
  • Certifikata e lindjes,

Personat qe kane diplomuar jashte Kosoves duhet te kene diplomat e nostrifikuara ne MASHT.

Kriteret a kualifikimit:

Per vendin e punes Asistent per femije/nxenes me nevoja te vecanta kerkohen kualifikimet: Shkolla e mesme dhe Niveli 5-te (post sekondar) i kualifikimit asistent per fernije/nxenes me nevoja te vecanta arsimore.
Formularin i Aplikimit per Punesime shkarko ketu:
https://kk.rks-gov.net/decanisherbimetiformularet/;

Lista e ngushte e aplikanteve qe ftohen per interviste dhe orari i intervistave publikohet ne web- facjen e Komunes se Defanit: htips://kk.rksgov.netI decant dhe email ose tel.

Afati dhe mënyra e aplikimit:

Konkursi mbetet i hapur 15 ditE nga dita e shpalljes se konkursit ne mjetet e informimit publik (Bots Sot) dhe fagen zyrtare te komunes se Decanit, duke filluar nga data e publikimit me: 08.08.2020 me datën: 24.08.2020

Aplikacioni i kompletuar (me te gjitha dokumentet e kerkuara) duhet te dorezohet permes protokollit, perkatesisht permes zyres se DKA-se - Zyra, Nr. 52 (Kati-III-te), ne
objektin c Komunes se Decanit.
Te gjitha dokumentet duhet te jene kopje, (kualifikimet universitare duhet te jene te noterizuara te noteri), dhe ato nuk kthehen, ndersa origjinalet do te kerkohen me rastin e intervistes.

Shikime 1054
Kategoria Edukim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Deçan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC