Idea-M

Promotere Sezonale

	 	 

IDEA-M kërkon promotere sezonale nga të gjitha qytetet e Kosovës:

Ky konkurs ka të bëjë me promocion të produkteve shkollore, është sezonale dhe ka kohëzgjatje rreth 10-15 ditë, periudha "25 Gusht - 5 Shtator".
 
Lista e komunave ku mund te aplikoni:
 1. Fushë Kosovë.
 2. Prizren.
 3. Pejë.
 4. Gjakovë.  
 5. Mitrovicë.
 6. Gjilan.
 7. Ferizaj.
 8. Vushtrri.
Kualifikimet e domosdoshme : 
 1. Aftësi të mira komunikative .
 2. Shkollimi i mesëm .
 3. Menaxhim i punës dinamike dhe presionit .
Detyrat dhe përgjegjësite:
 1. Ekspozimi dhe mirëmbajtja e produkteve në rafta.
 2. Reklamimi dhe shitja e produkteve.
 3. Formulimi i porosive.
Kufizimet:
 1. Nuk lejohet përdorimi i telefonit gjatë punës.
 2. Nuk lejohen veshjet sportive në vend të punës.
Orari i punës:
* Full time (13:00-21:00)
Pauza:
1 orë.
Paga:
13€ fikse ditore
+ bonuset që fitohen në rast të arritjes së targetit.
 
Konkurentet e interesuara duhet të dergojnë një CV në emailin :
koloskabashi@gmail.com

CV-JA duhet domosdoshmërisht të përmbajë :
 1.  Komunën për të cilën po aplikoni
 2.  Informata kontaktuese .
 3.  Informata rreth shkollimit.  
 4.  Fotografi.
 5.  Informata rreth pervojes së punës ose praktikës. 
*nëse njëra nga këto kritere mungon, aplikimi nuk merret parasysh.
Shikime 11102
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC