Librex

Telefoniste (20)

	 	 

Librex shpallë konkurs për 20 Telefoniste

Kompania Gjermane Librex kërkon 20 Telefoniste

Prishtinë

Dëshironi që ëndrrat për një pune të mirë dhe stabile tu bëhen realitet, atëherë aplikoni!

Kushtet të cilat duhet plotësuar për telefoniste janë si në vijim:

  • Të ketë njohuri komunikimi
  • Arsimimi i mesëm (të paktën)
  • Të gjitha ato qe kanë përvojë pune në Call Center kanë përparësi

Kompania ofron kushte shumë të mira pune, si:

  • Paga me standarde Evropiane
  • Udhëtime të rregullta jashtë vendit
  • Seminare në baza mujore
  • Çërtifikim pas trajnimeve
  • Mundësi pune edhe në shtetet e Bashkimin Europian

Të gjithë te interesuarit të aplikojnë përmes kësaj email adrese:

Librex2018@outlook.com

045-100-094

Për ndonjë informatë shtesë mund të kontaktoni në këtë numër telefoni prej orës 10:00 deri 15:00.

 

Shikime 11639
Kategoria Telekomunikim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC