Domino's

Insajder, Delivery (Prishtinë dhe Gjilan)

	 	 

Lokacioni: Prishtinë dhe Gjilan

Pozita Insajder

Përshkrimi i pozitës:

 • Përgjegjësia direkte tek menaxhmenti i lokalit;
 • Orientim drejt shërbimit optimal të konsumatorëve;
 • Shitje dhe promovim i ofertave dhe produkteve;
 • Përgatitje dhe kontroll të produkteve sipas standardeve F.I.F.O
 • Përgatitja/gatimi i porosive përkatëse të ofruara (Pizza, Sandwich, etj.);
 • Pastrimi i ambientit të punës sipas standardeve përkatëse;
 • Raportimi dhe llogari dhënie të rezultateve ditore tek menaxhmenti;
 • Ambient i punës i rregulluar sipas standardeve dhe manualeve ndërkombëtare;

Kriteret e kërkuara:

 • Eksperience apo aftësi ne shitje;
 • Eksperience apo aftësi ne gatim;
 • Njohuri bazike në gjuhen angleze;
 • Aftësi të mira komunikimi;
 • Vullnet për të fituar njohuri të ndryshme dhe të këtë ambicie për sukses;

Pozita Delivery

Përshkrimi i pozitës:

 • Përgjegjësia direkte tek menaxhmenti i lokalit;
 • Orientim drejt shërbimit optimal të konsumatorëve;
 • Përgatitje ditore për paketimet e dërgesave;
 • Organizimi i dërgesave sipas porosive dhe rrugës optimale;
 • Mirëmbajtja e veturave dhe motoçikletave;
 • Pastrimi i ambientit të punës sipas standardeve përkatëse;
 • Raportim dhe llogaridhënie të rezultateve ditore tek menaxhmenti;
 • Ambient i punës i rregulluar sipas standardeve dhe manualeve ndërkombëtare;

Kriteret e kërkuara:

 • Njohuri bazike në gjuhën angleze;
 • Njohuri të adresave dhe lokacioneve të qytetit;
 • Patent shofer të kategorisë B;
 • Aftësi të mira komunikimi;
 • Vullnet për të fituar njohuri të ndryshme dhe të ketë ambicie për sukses;

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipës tonë, dërgoni një CV me foto në adresën info@icsg.eu

Vetëm personat e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 2621
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC