Kezza Design

Monter, Shofer, Praktikant Monter (me pagesë)

	 	 

Kompania Kezza Design shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës:

 1. Praktikant Monter (me pagesë)

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë njohuri teknike (elementare);
 • Të jenë te moshes prej 18-25 vjeçare;
 • Të posedojnë aftësi për të punuar në grup dhe të kenë fleksibilitet dhe aftësi për të iu përshtatur ndryshimeve eventuale;
 • Të jenë në gjendje të punojnë nën presion dhe kohë të zgjatur;
 1. Monter

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të kenë njohuri te mira ne montimin e kuzhinave, dhomave, enteriereve etj.
 • Të jenë energjik, të kenë iniciativë dhe kreativitet duke ofruar ide të reja në çështje të ndryshme lidhur me procesin e punës;
 • Të jenë në gjendje të punojnë nën presion dhe kohë te zgjatur;
 1. Shofer

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të posedojë patente shoferin kategorinë B;
 • Të ketë përvojë të punës

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në e-mail adresën: kezzadesign@gmail.com

Për informata shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit: +37744655888

Konkursi është i hapur deri më: 22.12.2018

 

TAGS: Kezza DesignPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2351
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC