Kulinare

Shitës/e

	 	 

Ndërmarrja Kulinare shpk me seli në Prishtinë është ndërmarrje që furnizon sektorin e gastronomisë me pajisje dhe vegla hoteliere. Në kuadër te zgjerimit të aktiviteteve të saja, shpall konkurs për këto vende te lira pune:

Pozita: Shitës/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të prezentojë, promovojë dhe shesë produktet/shërbimet që ofron kompania tek klientët ekzistues dhe potencial
 • Të arrijë shitjet e synuara nën afatin e caktuar
 • Të raportojë tek menaxheri i shitjeve kërkesat dhe propozimet / ankesat e klientëve
 • Krijon dhe mirëmban kontakte profesionale me klient
 • Të propozojë mënyra për rritje të shitjeve në bazë të kërkesave të klientëve.
 • Përpilon oferta sipas kerkesave
 • Të komunikojë dhe bashkëpunojë me mbikqyrësitë dhe bashkëpunëtorët
 • Detyra tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi

Kualifikimet:

 • Përvojë në shitje së paku 1 vit në pozitë të ngjajshme
 • Aftësi të shkëlqyera në komunikim verbal dhe me shkrim
 • Të kuptojë praktikat e shërbimeve ndaj klientëve dhe principet e shitjes
 • Aftësi planifikuese dhe organizim të punës
 • I motivuar për arritje të shitjeve të synuara
 • Posedoj patent shoferin e kategorisë B
 • I gatshëm për pune ekipore
 • Aftësi të mira kompjuterike sidomos të programit Excel, e dëshiruar
 • Kualifikim universitar në fakultetin ekonomik, marketing apo fusha tjera relevante, e dëshiruar

Konkursi eshte i hapur 2 jave nga data e publikimit.

Kandidatët e interesuar mund të dorëzojnë CV-në së bashku me dokumentacionin përkrahës në email adresen zyrtare hr@kulinare.com deri në afatin e caktuar.

Vetëm kandidatët te cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara do të ftohen në intervistë.

 

TAGS: KulinarePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1385
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC