Inspire 11

Full Stack-developer (2 pozita)

	 	 
Përgjegjësitë:
  • Të komunikojë direkt me klientë në SHBA. 
  • Të mund të adaptohet në ndërrimin e teknologjive. 
  • Të ketë një bashkëpunim të mirë me të gjithë anëtarët e ekipit. 
  • Të mund të ndihmojë në vleresime të anëtarëve të ri në ekip, si dhe në zhvillimin e tyre.
Aftësitë:
  • Përvojë në zhvillimin e aplikacioneve me: Java/JavaScript, J2EE, EJB, XML, Web services (SOA) and HTML.
  • Aftësi në Front-End (HTML, CSS, JS). 
  • Aftësi në Back-end (PHP, Java, .NET). 
  • Njohuri të larte të gjuhës Angleze. 
  • Të demostrojë aftësi të punojë me kolegë nga lokacione të ndryshme. 
  • Të ketë shkathtësi të shkëlqyeshme verbale, te shkruar, ndërpersonale, organizative dhe të menaxhimit të kohës.

Apply Here

Shikime 2335
Kategoria Informatikë
Skadon 14 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC