Fama Trade

Vozitës (2)

	 	 

FAMA TRADE me seli në Ferizaj me mbi 20 vite eksperiencë në distribuimin e disa brendeve me renome botërore. Për arsye të zgjerimit të aktivitetit të saj, shpall konkurs për pozitën:

- Dy (2) Vozitës

Kualifikimet:.

  • Vendbanimi në rajonin e Ferizajit
  • Të ketë patentë shoferin kat. B
  • Një vit experience dhe njohje bazë e tereneve në Kosovë
  • Vetëm kandidatët me vendbanim në Ferizaj do të thiren në intervistë

Përshkrimi i punës dhe përgjegjësitë:

  • Dërgimi i mallit tek blerësi sipas planit të përcaktuar të vizitave
  • Komunikim në mënyrë profesionale me klientët
  • Mirëmbajtjen e veturës së punës si dhe mjeteve të punës.

Benefitet:

  • Kontratë pune e rregullt dhe afatgjatë
  • Pagë konkuruese
  • Mundësi për rritje personale dhe profesionale

Si të aplikoni:
Për të aplikuar është e obligueshme të dërgoni CV tuajën në e-mail adresën: famatrade3@gmail.com

Të gjithë aplikantët dhe CV e kompletuara do të miren në konsideratë për punësim. Të gjitha aplikacionet do të mbahen në konfidencë të plotë.

Shikime 2427
Kategoria Transport
Skadon 13 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC