Atrium

Shitës ambulant (2)

	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

ATRIUM hap konkurs për vende të lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar, atëherë aplikoni për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.
ATRIUM është  kompani qe merret me shitjen produkteve përcjellese për dyer dhe dritare, material per xhama, fasadave ventiluese dhe aksesorëve te tjerë.

Stafi ynë përbehet prej rreth 10 personave dhe shërben gjith tregun e Kosoves në industrinë e dyerve dhe dritareve dhe më gjerë.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, ATRIUM kërkon kandidatë të motivuar që të aplikojnë për vendin e punës:

  1. Shitës ambulant: 2 POZITA

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Vizita aktive tek klientët
  • Identifikimi për kliente te rinjë
  • Shitja aktive e produkteve tona
  • Identifikimi I nevojave të klientëve
  • Mirëmbajtja e produkteve ne kamionetë

Kualifikimet e Kërkuara:

  • Minimalisht diplomë e shkollës së mesme.
  • Të ketë përvojë pune të ngjajshme.
  • Te kete patente shoferin kategoria B.
  • Të ketë aftësi të mira organizative, koordinimi, si dhe aftësi të mira për prezantim.

Vendi i punës: Lipjan (Afer rrethit te QMI)

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në e-mail: info@atrium-ks.com
Për informata kontaktoni në numrin: 044 505 113

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen. Konkursi mbete I hapur deri më datën 02.08.2020

Shikime 2362
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC