KosovaJob për Klientin

Kujdestare për pleq

	 	 

This job advertisement is not inteneded for KosovaJob, therefore it is published on behalf of a client. Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga KosovaJob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e KosovaJob.


Kujdestare për pleq

Kërkojme kujdestare për kujdes ditore për dy pleq (burrë dhe grua). Njëri prej tyre është i diagnostifikuar me sëmundjen alzheimerit dhe ka nevoje per kujdes të veçant. Sëmundja e Alzheimerit është humbje e kujtesës afatgjatë dhe humbje e aftësive të shqisave. Ndersa, tjetri është në gjendje shumë të mirë shëndetsore, i cili ndihmon në kujdesin ndaj grusë dhe punë të tjera.

 Detyrat e punës janë:

  • Pergatitja e racioneve/ushqimit;
  • Kujdesi për të sëmuren (femer): ushqyerja e saj, dhënja e terapisë me kohë të caktuar nga doktorri dhe nevoja të tjera;
  • Mirëmbajtja e shtëpisë

Vendi i punës është në Çabiq (komuna: Klinë). Orari i punës është: 08:00 – 16:00.

Të interesuarit për punë dhe për çdo infomatë shtesë ju lutem kontaktoni në numrin: +383 45 995 125.

Shikime 1660
Kategoria Shëndetësi
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Klinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC