Enza Home

Shitëse (Ferizaj dhe Prishtinë)

	 	 

SHITËSE (1 në Prishtinë dhe 1 në Ferizaj)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Prezantimi i produkteve dhe kryerja e shërbimeve sipas rregullave të menaxhmentit
  • Harmonizimi/rregullimi i produkteve sipas rregullave të kompanisë
  •  Mbajtja e evidencës së produkteve duke konfirmuar çdo mungesë parregullësi etj
  • Krijimi dhe mbajtja e marrëdhënieve efektive me klientët aktual dhe potencial

Kushtet:

  • Të ketë eksperiencë punë  në shitje më së paku 1 vit
  • Të ketë aftësi të mira në të folur dhe në të shkruar të
    gjuhës shqipe dhe angleze
  • E përgjegjshme në punë dhe aftësi të mira bashkëpunimi 
  • Mosha 25-40 vjeç

Aplikimi mund të bëhet permes email adreses: info@prestigef.com

Vini re: Vetëm kandidatët që arrijnë target mujor të shitjes për 1 muaj provë fitojnë vendin e punës.
Afati fundit për Aplikim: 30 Korrik 2020
 
Shikime 2326
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC