This job advertisement is not inteneded for KosovaJob, therefore it is published on behalf of a client. Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga KosovaJob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e KosovaJob. 


Ne duam të punësojmë një infermiere !

Ordinanca jonë është për terapi fizikale dhe rehabilitim me standarte të larta dhe staf të kualifikuar.Ju lutemi vini re se vetëm aplikacionet me një letër motivuese prej 1 faqesh do të konsiderohen. Letra juaj e motivimit duhet të tregojë se cila nga pikat e mëposhtme është pjesa më e rëndësishme e punës dhe pse.

Kriteret te cilat duhet ti ploteson kandidatja:

 • Edukim përkatës (shkolla e mesme e larte – Infermieri)
 • Përparesi me bachelor
 • Licencë e punës
 • Te kete pervoje pune
 • Mosha 22-33 vjet
 • Të ketë njohuri bazike kompjuterike
 • Te jete komunikative dhe e shkathte
 • Njohja e gjuhës angleze obligative (gjuha turke dhe të tjerat janë perparsi)

Më poshtë do të konsiderohet "Një Plus" për kanditat:

 • Aftësia për të dëgjuar me kujdes.
 • Aftësia për të lexuar me kujdes.
 • Duhej të kete demonstruar aftësi dhe gatishmëri për të punuar në një mjedis multikulturor, dinamik dhe sfidues

Të interesuarit të na kontaktojnë në emailin erleta.fetahaj1@gmail.com , të posedojnë dokumentet e kerkuara , CV , diplomë dhe licencë e skanuar.

Vetëm kandidatët në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 2661
Kategoria Shëndetësi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC