Eurometal

Saldues të çertifikuar (10), Kranist

	 	 

Kompania Eurometal shpk hap konkurs për pozitat:

  1. Saldues i çertifikuar (10)
  2. Kranist

Kualifikimet për pozitën Saldues:

  • Të ketë përvojë pune në saldim
  • I aftë për pune dhe të punojë në mënyrë të pavarur
  • Të jetë saldues I çertifikuar
  • Aftësi teknike për saldimin e metaleve

Kualifikimet për pozitën Kranist:

  • Të ketë përvojë pune relevante;
  • I aftë për pune dhe të punojë në mënyrë të pavarur apo ne grupe;

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email adresës elbasan.m@eurometal-ks.com apo permës numrit të kontaktit 049/42 60 60 prej orës 08:00-17:00.

Shikime 1882
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC