SOS Fshatrat e Fëmijëve

Ekspert individual/kompani për përpilim të Udhëzimit Administrativ për Adoptim

	 	 

THIRRJE PËR OFERTË

SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë në kuadër të planeve dhe aktiviteteve të përbashkëta me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale po kërkon një:

Ekspert individual/kompani për të lehtësuar procesin e përpilimit të Udhëzimit Administrativ për Adoptim.

Periudha e zbatimit të konsulencës është Korrik– Tetor 2020 dhe përfshin 20 ditë pune.

Aplikacionet duhet të dorëzohen deri me datë 17.07.2020 deri në mesnatë, në formatin PDF dhe të dërgohen në mënyrë elektronike në info@soskosova.org

Aplikacionet që dërgohen pas këtij afati nuk do të merren parasysh.

Në linkun në vijim, mund t'i gjeni termat e referencës për këtë pozitë:

http://soskosova.org/?p=50

Shikime 633
Kategoria Juridik
Skadon Ka skaduar!
Orari Temporary
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC