Idea-M

Sektorist / deposit, Agjent/e i/e shitjes

	 	 

KONKURS PUNE

IDEA-M SHPK është kompani që bën shitjen me shumicë dhe pakicë të materialit shkollor dhe zyrtar. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e kompanisë sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës:

 • Sektorist/deposit(1)
 • Agjent/e i/e shitjes(1)

PËRGJEGJËSITË DHE DETYRAT KRYESORE PËR POZITËN “Sektorist/deposit”:.

 • Ngarkim/shkarkim i mallit;
 • Pranimi, ndarja dhe dërgimi i porosive;
 • Organizimi i stoqeve;

Kualifikimet për këtë pozitë:

 • Shkolla e mesme;
 • Patent shoferi i kategorisë B;

PËRGJEGJËSITË DHE DETYRAT KRYESORE PËR POZITËN “Agjent i shitjes”:

 • Gjenerimi i klientave të ri;
 • Pranimi, ndarja dhe dërgimi i porosive në të gjitha komunat e Kosovës

Kualifikimet për këtë pozitë:

 • Shkollimi i mesëm;
 • Aftësi të mira komunikative;
 • Njohuri elementare/bazike te gjuhës angleze;
 • Patent shoferi i kategorisë B.

PËR TË DYJA POZITAT
Orari i punës:

 • Full time

Konkurentet e interesuar duhet të dergojnë një CV në emailin :
koloskabashi@gmail.com

CV-JA duhet domosdoshmërisht të përmbajë :

 •  Informata kontaktuese;
 • Informata rreth shkollimit;
 • Fotografi;
 • Informata rreth pervojave të ndryshme të punës ose praktikës

Shikime 6037
Kategoria
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC