Hotel Jakova

Kamariere, Banakiere, Recepsioniste, Mikpritëse, Pastruese

	 	 

Konkurs Pune nga Hotel Jakova

1. Kamariere

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • T'i mirëpresë klientët;
 • T'i informojë klientët rreth produkteve dhe të bëj rekomandime sipas nevojës;
 • Të merr porosinë si dhe të servoj e kërkuara;
 • Të kryej detyrat që i caktohen

2. Banakiere

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • përvojë të punës
 • njohuri në përgatitjen e pijeve të ndryshme alkoolike dhe joalkoolike,
 • njohuri të shkëlqyera të metodave të komunikimit me klient,

3. Recepsioniste

 • T'i mirëpresë klientët;
 • Të ketë njohuri të gjuhës Angleze;
 • Të kryej detyrat që i caktohen.

4. Mikpritëse

 • T'i mirëpresë dhe orientojë klientët.

5. Pastruese

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • të ketë përvojë pune të ngjajshme
 • të jetë e rregullt dhe e kujdesshme

Të gjitha të interesuarat mund të na kontaktojnë përmes numrit të kontaktit: 045439334

Shikime 3085
Kategoria Hoteleri
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC