SOS Fshatrat e Fëmijëve

Ftesë për Ofertë - 2 laptop dhe 1 printer/scanner/fotokopje

	 	 

FTESË PËR OFERTË

Fondacioni SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar.

SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë në partneritet me HANDIKOS - Shoqata e Paraplegjikëve dhe Fëmijëve me Paralizë në Kosovë është duke implementuar projektin e financuar nga BE-ja që menaxhohet nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, me titull: “Avancimi i kapaciteteve për të drejtat e fëmijëve”

Per implementimin e ketij Projekti SOS Fshatrat e Femijeve ka nevoje per: 2 llap tope dhe 1 printer/ scanner/ fotokopje.

Me këtë rast ju bëjmë ftesë për ofertë në përputhje me specifikacionin në vijim:

3 cope -Laptop

Name    

 • Specifications Laptop           

Brand    

 • Fujitsi-siemens, HP Probook series, Lenovo (business series), Dell (business series)

Processor

 • Intel Core I5(Gen8ose Gen9)

RAM Memoria   

 • 8 GB DDR3

SSD       

 • 250-500GB

OS          

 • Free DOS

Monitor Screen size

 • 15.6 inch           

Optical Drive       

 • DVD+/-RW,

Ports      

 • Usb ports 2.0 and USB 3.0
 • HDMI or VGA out
 • 802.11b/g/n wireless and 10/100 ethernet

 Warranty

 • 1-3 years

1 Cope - Photocopy (all-in-one) (black and white ,monochrome)

Scanner – Copy -Printer

Reference mund te jete HP LaserJet Pro 500 M521dn MFP, Printer Sharp AR6020N All-In-One ose, branded dhe seri te ngjajshme me to.

 • Colour or Mono: Mono Multifunction Printer
 • Paper Size: A4 or A3
 • Print Speed: 25-40 ppm
 • Multifunction Functions: ADF, Copier, Fax, Scan to Email, Scanner
 • Standard Printer Trays: 2
 • Connectivity: Wireless (must), Ethernet
 • Automatic Duplex (Printing on both sides): Yes
 • Stapler Functionality: No

Ofertuesi së bashku me ofertën duhet të dërgojë:

 • Çertifikatën e regjistrimit të biznesit
 • Çmimet të kuotohen në euro pa tvsh
 • Oferta duhet të jetë e nënshkruar dhe e vulosur /apo në letër me logo zyrtare
 • Në ofertë duhet të ceket garancioni i pajisjes
 • Vlefshmeria e ofertës duhet të jetë (30 ditë) nga data e mbylljes se Ftesës për Ofertë

Ju lutem keni parasyshë se organizata jonë është e liruar nga TVSH prandaj cmimet e ofruara duhet të jenë pa TVSH

Kriteret e përzgjedhjes së ofertës janë si vijon:

 1. Plotësimi i specifikacionit të kërkuar
 2. Afati i garancionit më i gjatë
 3. Pas plotësimit të specifikacionit; Çmimi më i volitshëm

Ofertat duhet të dërgohen deri me datën: 06.07.2020 në email adresën:

procurement1@soskosova.org

Shikime 964
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC