KosovaPress

Dizajner Grafik, Dy gazetarë praktikantë, Dy kameramanë praktikantë

	 	 
Agjencia e Lajmeve KosovaPress shpallë konkurs për:
 1. Dizajner Grafik
 2. Dy gazetarë praktikantë
 3. Dy kameramanë praktikantë
 Kriteret për pozitën e parë:
 1. Person kreativ ne fushën e dizajnit grafik,
 2. Përvojë pune
 3. I motivuar dhe inspiruar qe të ndërmarrë vetiniciativë.
 4. Aplikuesi duhet te ketë njohuri të mira ne programet Adobe Illustrator, Adobe Phottoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign
 5. Të ketë njohuri rreth rrjeteve sociale të AL KosovaPress
Bashkëngjitni ne CV (Dizajnë të punuara më herët, PDF ose JPG). vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.
 
Kriteret për pozitën e dytë:
 1. Të jetë student në degën e gazetarisë, ose degë trë përfaërta si gjuhë dhe letërsi.
 2. Nivel të lartë në shkrim të gjuhës shqipe.
 3. Aftësi për punë me orar të ndryshueshëm dhe nën presionin e kohës
Kriteret për pozitën e tretë:
 1. Të kenë të kryer se paku shkollimin e mesëm.
 2. Të kenë aftësi shumë të mira komunikimi.
 3. Të kenë vullnet pune në këtë sektor
 4. Të ketë patentë shofer të kategorisë B
Kandidatët duhet të dërgojnë CV-në e tyre në zyrat e redaksisë apo në e-mail adresën konkurse@kosovapress.com
Konkursi mbetet i hapur nga data 25 qershor deri më 3 korrik 2020.
Shikime 2074
Kategoria Media
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC