Instituti KAF

Konkurs për Regjistrim

	 	 

 

Instituti KAF njofton të gjithë kandidatët e interesuar se ka hapur Konkursin për Regjistrim për Afatin, Tetor/2020 për të gjitha programet profesionale dhe ndërkombetare / kualifikuese

Certifikime Profesionale: Përfito 40% zbritje. Për shumen që paguhet nga data 16.06.2020 deri më 30.06.2020

Auditor i Brendshëm i Certifikuar në Sektorin Privat dhe Publik - Apliko Online

Auditor i Jashtëm i Certifikuar (Niveli i tretë) - Apliko Online

Kontabilist i Certifikuar (Niveli i dytë) - Apliko Online

Teknik i Kontabilitetit (Niveli i parë) - Apliko Online

Nëpunës i kontabilitetit (International bookkeeper) - Apliko Online

Certified Management Accountant (CMA)  - Apliko Online

Format e studimit: 

Ne ju asistojmë gjatë gjithë procesit të aplikimit, ju informojmë për rezultatet e aplikimit dhe ju udhëzojmë për fillimin e trajnimeve për certifikimet profesionale.

KONTAKT: Cel: +383 (0) 44 118 346 I Tel: +383 (0) 38 220 608
Email: trajnim@ikaf.org I Web: www.ikaf.org I Adresa: Rr.Bedri Pejani Nr.1 – Prishtinë
Stafi ynë është në dispozicion për ju nga ora 08:30 deri 17:00, çdo ditë pune.

 

Shikime 3324
Kategoria Edukim
Skadon 11 ditë
Orari Intern
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC