Green Steam Autodetailing

Detajist/e të pastrimit profesional

	 	 

Pozita: Detajist/e të pastrimit profesional

Shërbimet e pastrimit:

 • Objektet shtëpiake/banesore/vila
 • Pastrimin e tepihsonave/qilimave
 • Mobilje – divan/kanape/shtrat/karrige/dyshek/
 • Objektet afariste/biznesore/institucionale
 • Sektori i hotelerive/restoranteve/kafiteritë/qendra rekreative/sportive/SPA

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Ndjek hollësisht dhe në veçanti procedurat e pastrimit
 • Përdor paisjet me avull sipas manualit dhe procedurave të tyre
 • Mirëmban paisjet e pastrimit konform procedurave dhe nevojës
 • Mirëmban ambientin e punës konform kërkesave të kompanisë
 • Përkushtim dhe kujdes maksimal ndaj stafit, klientëve dhe ne veçanti mjedisit
 • Veprim me ndershmëri, sinqeritet dhe në përputhje të plotë me legjislacionin në fuqi
 • Trajtim i dinjitetshëm i stafit dhe klientëve
 • Detyra tjera të deleguara nga manaxhmenti

Kërkesat:

 • Të ketë shkathtësi të mira fizike
 • Të ketë fiksim detajet
 • Të ketë eksperiencë në pastrim relevant
 • Të ketë aftësi për të punuar i pavarur, në punë ekipore si dhe në ambient dinamik
 • Të ketë patent shofer kategoria B (opsionale)

Shikime 3156
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC