Pozita: AutoDetailing

Kerkojmë punëtor të cilët janë shumë entuziast/marakli të automjeteve qe në të ardhmen të bëhen profesionist/detailers të vërtet në sektorin e autodetailing.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Pastrim në detaje
 • Polirimin e automjeteve
 • Aplikimin e Ceramic coating
 • Përdor preparatet e duhura
 • Ndjek hollësisht procedurën  dhe regullat gjatë punës në  automjeteve
 • Përdor paisjet sipas manualit dhe procedurave të tyre
 • Mirëmban paisjet konform procedurave dhe nevojës
 • Mirëmban ambientin e punës konform kërkesave të kompanisë
 • Detyra tjera të deleguara nga manaxhmenti

Kërkesat:

 • Detajist
 • Të ketë shkathtësi të mira fizike
 • Të ketë aftësi për të punuar i pavarur, në punë ekipore si dhe në ambient dinamik

Shikime 3190
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC