Shkolla jopublike "Mileniumi i Tretë"

Vende të lira të punës (3)

	 	 

Shkolla jopublike "Mileniumi i Tretë"

Rr. “Sokol Sopi”, Nr.107, Matiçan,

Prishtinë 10 000

Në bazë të nenit 2.18 të Statutit të Shkollës  "Mileniumi i Tretë", drejtoresha e Shkollës shpall

KONKURS

për plotësimin e 3 vendeve të lira të punës

  1. Një koordinator/e për e-mësim me orar të plotë të punës.
  2. Një menaxher/e për marrëdhënie me publikun dhe për organizimin e ngjarjeve me orar të plotë të punës.
  3. Një arsimtar/e për TIK - Informatikë me orar të plotë të punës.

Shënim: Kandidatët/et duhet të kenë së paku 2 vite përvojë pune në fushat përkatëse.

Aplikimi: Të gjitha informatat për konkursin dhe formularët e aplikimit mund të merren nga ueb faqja http://mileniumi3.net/?page_id=2191. Aplikimet dërgohen në e-mail adresën vendepune@mileniumi3.net

Shikime 4030
Kategoria Edukim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC