GNTC Group sh.a.

Dizajner Grafik

	 	 

Konkurs

Dizajner Grafik

Detyrat dhe Përgjegjësitë

  • Të keni njohuri në Adpne PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR & INDESIGN
  • Të keni njohuri në Corel Draw
    Përvojë pune së paku 1 vjet
  • Të keni njohuri në përdorimin e paisjeve profesionale për fotograf
  • Aftësi komunikimi dhe gatishmëri për punë ekipore.
  • Njohje të ndonjë gjuhe të huaj

Kandidatet që dëshirojnë të aplikojnë duhet të dërgojnë CV dhe portfolion në e-mail adresën e cekur:

jobs@gntc-ks.com

Hotel Gorenje

Shikime 3781
Kategoria Art & Dizajn
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC