A&M Mega Store

Asistent/e i/e Shitjes (M/F)

	 	 

A&M MEGA STORE  hap vend të lirë pune për:

Pozita:                       Asistent/e i/e Shitjes (M/F)

Vendi i punës :         Ferizaj / Qendra “The Village - Shopping and Fun”

Afati për aplikim:    Deri më  05 / 07 / 2020

Asistentit/e i/e Shitjes (M/F) - Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Mirëpret dhe shërben klientët, njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve;
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar, bënë palimin, rënditjen dhe organizimin vizuel të mallit;
 • Percjellë artikujt e shitur, evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek Përgjegjësi i Sektorit;
 • Vendos tiketa, çmime, deklaracione në produkte;
 • Evidenton dhe i raporton artikujt aktiv dhe pasiv të sektorit;
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e hapsirës punuese në sektorë.

Kriteret dhe aftësitë e nevojshme:

 • Arsimimi i mesëm ose i lartë;
 • Shkathtësi të mira matematikore/numërike;
 • Shkathtësi të mira komunikuese, organizative, sistemuese;
 • Të jetë përson pozitiv, energjik dhe me vetë iniciativë;
 • Njohuri të mira të programeve kompjuterike dhe të gjuhëve të huaja;
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe pëvoje pune paraprake së paku 6 muaj në shitje .

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email:  puno@am-megastore.com.

Ju lutem të shënohet në subjekt Pozita dhe Qyteti.

Shikime 4007
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC