Shell Kosovo

Ekonomist (3)

	 	 

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • Planifikimi i detyrave dhe përgjegjësive në vendin e punës;
 • Përcjell inventarizimin e mallit të marketeve;
 • Regjistron dhe barazon gjendjet financiare të marketeve;
 • Mbanë raporte analitike të pikave të shitjes (marketeve);
 • Organizon punët në ekip;
 • Raporton tek menaxheri financiar.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET  E NEVOJSHME:

 • Fakulteti Ekonomik;           
 • Njohja shumë e mirë e punës me kompjuter;
 • Njohja e gjuhës angleze përparësi;
 • Patent shofer kategoria-B;
 • Përvojë pune minimum 3 vjet.

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes e-mail adresës: hr.shell.rks@gmail.com

Në subject le të shënohet pozita për të cilën aplikoni.

Informata shtesë prej orës 8.00 - 17.00 në tel: +383 49 940 014

 

Shikime 4839
Kategoria Ekonomi
Skadon 6 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC