Blissville

Vende të lira të punës

	 	 

Blissville Header

Blissville L.L.C. është afër hapjes së qendrës më të madhe të lojërave për fëmijë në Kosovë në rrugën e lagjes Marigona Residence. Në kuadër të qendrës, krahas indoor playground, do të operojnë edhe aktivitet ndihmëse si restoranti, sport bar, pastiqeri, fast food, sektori i pjekurinave dhe minimarketi.

Për fillimin e punës hap KONKURS për këto pozita:

Administrata e pergjithshme:

 • Menaxher/e operativ/e
 • Kontabilist/e
 • Menaxher/e për marketing
 • Punëtorë në sigurim fizik
 • Pastrues-e
 • Mirëmbajtës teknik – shtëpiak

Playground:

 • Menaxhere për playground
 • Recepcioniste – arkatare për playground
 • Kujdestare për fëmijë në playground
 • Kujdestare – infermiere për fëmijë në playground

Restaurant & Sport bar:

 • Menaxher/e
 • Kuzhinier/e
 • Ndihmës kuzhinier/e
 • Banakier/e (arkatar/e)
 • Kamarier/e
 • Pjatalarës/e

Pastiqeri:

 • Pastiqier/e
 • Pjatalarës/e
 • Banakier/e (arkatar/e)
 • Kamarier/e

Bakery (pjekurina):

 • Pizzaman
 • Kuzhinier/e e produkteve të bukës
 • Banakier/e (arkatar/e)

Fast food:

 • Kuzhinier/e
 • Banakier/e (arkatar/e)

Minimarket:

 • Shitës/e në minimarket

Te interesuari(a)t për punë duhet të dërgojnë biografinë (CV) në email: blissville.ks@hotmail.com

Në Subject duhet të specifikohet pozita për të cilën aplikoni.

Numri i punëtorëve sipas pozitave do të përcaktohet pas vlerësimit të punës para hapjes së qendrës së lojërave për fëmijë.

Konkursi mbetet i hapur deri më 31 korrik 2020.

Për çdo informate shtese ju lutem kontaktoni ne +383 (0)45 960 700.

Blisville Footer

Shikime 17332
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC