Alcedrix Sh.P.K.

Përfaqësues i Marketingut (1), Agjent i shitjes (2)

	 	 

Konkurs për vende të lira pune: Perfaqësues i Marketingut – (1 pozitë);  Agjent i shitjes (2 pozita).

Alcedrix Sh.P.K.  është kompani që mirret me shprëndarje dhe marketing të produkteve parafarmaceutike (food supplements), me Seli në Prishtinë, dhe është në kërkim të  personave që do të jenë pjesë e ekipit në departamentin e Marketingut dhe Shitjes.

Detyrat

Perfaqësues i Marketingut – (1 pozitë)

Agjent i shitjes (2 pozita).

- Zhvillimi i planeve të kompanisë në Marketing dhe Shitje

 

- Zbatimi i planeve të shitjes të kompanisë

 

- Menaxhimi i rrjetit të promovimit

 

- Ndërtimi i relacioneve me Barnatore.

 

- Ndërtimi i relacioneve me KA (klientët kryesor) - Barnatore

 

-Ekzekutimi i aksioneve të shitjes.

 

-Ndërtimi i relacioneve me KOL (Profesionist të shëndetit)

 

- Lançimi i produkteve të reja në treg.

 

- Organizimi i eventeve promovuese

 

- Kujdesi ndaj pozicionimit të produkteve.

 

- Menaxhimi i aksioneve të shitjes

 

- Ndërtimi i imazhit profesional të kompanisë

 

- Lançimi i produkteve të reja në treg.

 

 

- Ndërtimi i imazhit profesional të kompanisë

 

 

Çka kërkohet?

 • Të jeni banor/e i/e Kosovës
 • Të keni përvojë pune në industrinë farmaceutike.
 • Të jeni të diplomuar ose në vitin e fundit të studimeve (preferohet të keni prapavijë ne industrinë farmaceutike ose nutriciste)
 • Të jeni i/e aftë të punoni me plane të shitjes
 • Të jeni i/e aftë të punoni si ekip dhe nën presion të punës.
 • Të keni njohuri të Gjuhës Angleze
 • Të keni patentë shoferi të kategorisë “B”
 • Të jeni të gatshëm të udhëtoni jasht vendit për trajnime
 • Të mos jeni të përndjekur penalisht

Çka ofrohet?

 • Paketë atraktive e benfiteve
 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi në Kosovë
 • Orar pune: 08:00 – 16:00
 • Automjet të kompanisë 24h
 • Smart Phone + pako e komunikimit

Të gjithë ju që jeni të gatshëm t`i bashkangjiteni këtij ekipi, jeni të mirëseardhur që të aplikoni duke dërguar CV-në dhe dokumente tjera përcjellëse (duke e cekur pozitën për të cilën aplikoni) në: info@alcedrix.com deri me datën 24.06.2020 në ora 16:00.

**Vetem kandidatët e kualifikuar do të kontaktohen dhe të ftohen për intervistë!**

Shikime 4193
Kategoria Marketing & PR
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC