SKY Kosova

Kontabilist/e

	 	 

Konkurs 

Sky Kosova Shpk shpall konkurs për vend te lire të punes : KONTABILIST/E
Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:

  • Diplomë Bachelor në Kontabilitet,Financa 
  • Minimalisht 3 vjet eksperiencë pune si punonjës në financë & kontabilitet në biznese të mëdha
  • Njohuri për SNRF,çështjet e kontabilitetit dhe sistemin e taksave të Kosovës,
  • Shkathësi kompjuterike përkatëse (MS Excel, Word, PowerPoint), si dhe njohuri praktike të programit të kontbilitetit vendor dhe ndërkombëtar,
  • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze (shkrim dhe të folurit e rrjedhshëm)
  • Preferohet çertifikimi i nivelit të parë në SCAAK, ACCA

Ne ofrojmë: Vend te sigurtë te punës, Ambient modern dhe Pagë stabile.

Verejtje : Te dhënat personale(CV) të dërgohen përmes postës elektronike ne adresën: job@flymysky.net 

Vetëm kandidatët që hyjnë në listen e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.

Shikime 6627
Kategoria Kontabilitet
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC