KosovaJob për Klientin

Agjentë të gjuhës Gjermane (10)

	 	 

This job advertisement is not inteneded for KosovaJob, therefore it is published on behalf of a client.
Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga KosovaJob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e KosovaJob. 


Kompania XK Solution ne Skenderaj Kerkon 10 agjenta ne gjuhen gjermane.

Te interesuarit duhet te kene:

  • Nivel shumë të mirë të gjuhës gjermane (në të shkruar dhe të folur)
  • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese
  • Fleksibil për të punuar në orare me ndërrime
  • Gatishmëri për marrje të vendimeve të shpejta
  • Aftësi adaptimi me dinamikën e punës
Nr.Kontaktues +38345641271 Whatsap/Telegram
Shikime 3769
Kategoria Telekomunikim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Skënderaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC