GreenDoor

Vende të lira të punës (4)

	 	 

Kompania GreenDoor është në kërkim për këto pozita:

  1. Arkitekt/e
  2. Inxhinier/e i/e Elektros
  3. Inxhinier/e i/e Makinerisë
  4. Dizajner/e i/e Interierit

Kualifikimet

  • Të posedojë diplomë universitare.
  • Të ketë përvojë pune min 2 vjet.
  • Të posedojë njohuri të shkëlqyera të programeve Autocad, Archicad, Lumion ose 3d Max, Photoshop, MS office , etj;
  • Të posedojë patent shofer kategorin B

Kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV-në dhe portofolin (e obligueshme) në email:

Greendooring@gmail.com

TAGS: GreenDoorPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 10367
Kategoria Arkitekturë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC