Besa Security

Vende të lira të punës (110)

	 	 

Besa Header

Si rezultat i rritjes së vazhdueshme të klientelës sv kompanisë, Besa Security njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm.

1. Supervisor

 • Prishtinë - 2 vende të lira pune

2. Roje Fizike (Sigurim Themelor)

 • Prishtinë, Fushë Kosovë, Shkabaj, Rrethi i QMI-së / Lipjan - 50 vende të lira pune
 • Ferizaj - 20 vende të lira pune
 • Prizren - 5 vende të lira pune
 • Pejë, Istog, Klinë dhe Deçan - 6 vende të lira pune

3. Patrollë Intervenuese

 • Prishtinë - 5 vende të lira pune
 • Prizren - 3 vende të lira pune
 • Pejë - 3 vende të lira pune

4. Operator i Mbikqyrjes Elektronike / Video Vëzhgimit

 • Prishtinë - 4 vende të lira pune
 • Prizren - 4 vende të lira pune (inkurajohen të aplikojnë Gjinia Femërore)

5. Roje i Transportit të Parave të Gatshme (TPG)

 • Prishtinë - 5 vende të lira pune

6. Teknik

 • Prishtinë - 3 vende të lira pune

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Dëshminë e kualifikimit shkollor
 • Kopja e letërnjoftimit
 • Dëshmi mbi trajnimet e kryera (e dëshirueshme)
 • Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepsioni në Besa Security)

VËREJTJE!

Të gjithë ata që i plotësojnë kushtet, do të ftohen në intervistë, menjëherë pas aplikimit!

Jumund të aplikoni në çdo ditë të javës nga ora 09:00 - 16:00

Shpallja mbetet e hapur pa afat kohor.

Adresa për aplikim: Zyra Qendrore e Besa Security (Rr. Jusuf Gërvalla nr. 64, Emshir, Prishtinë).

Telefoni kontaktues: 049 964 618 ose përmes email: info@besasecurity.com

Besa Footer

Shikime 7660
Kategoria Sigurim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC